تولید آنتی بیوتیک ازمغزسوسک حمام
سیمون لی (Simon Lee) میکروبیولوژیست در تاریخ ۷ سپتامبر در نشست میکروبیولوژی عمومی که در دانشگاه ناتینگهام انگلستان برگزار شد، بیان کرد که در یک آزمایش عصاره مغز و دیگر بافت های عصبی سوسک آمریکایی (Periplaneta america) و ملخ بیابان (SchistoCerca gregaria) قادراست در آزمایشگاه بیش از 90 درصد باکتری های استافیلوکوکوس آئورس و اشرشیا کولی مقاوم در برابر متی سیلین (آزمایش حساس یا مقاوم بودن باکتری ها نسبت به این ماده) را از بین ببرند ـ بدون اینکه به سلول های بافت انسانی آسیب برسانند.
به گفته لی، تولید آنتی بیوتیک های ویژه توسط سوسک ها برای محققان غافلگیرکننده نیست. این حشرات اغلب در شرایط غیر بهداشتی به سر می برند که تحت این شرایط مجبورند با باکتری های مختلفی مبارزه کنند. «از این رو منطقی است که آنها روش هایی را برای دفاع از خود در برابر میکروارگانیسم ها به کار گیرند.»
در ادامه تحقیقات آشکار شد که ۹ ملکول مسئول فعالیت های ضد میکروبی در بافت ملخ می باشد گر چه این مقدار، تعدادی است که تاکنون شناسایی شده است. همچنین تیم تحقیقاتی در حال کار بر روی جزئیات ترکیبات ضد میکروب سوسک نیز می باشد.
کارل لوونبرگر (Carl Lowenberger) انگل شناسی از دانشگاه فراسر سیمون در بورنابی کانادا اظهار می دارد که این ترکیبات ملکولی ممکن است در کنار یکدیگر کارایی داشته باشند. وی می افزاید: احتمال دارد تجمیع مقدار زیادی از این ملکول ها برای مبارزه با یک عفونت در انسان مورد نیاز باشد و شاید در آینده ملکول هایی که هنوز شناخته نشده اند در مبارزه با عفونت های انسانی مفید از کار درآیند.