محصولات دستکاری شده ژنتیکی

پرتقال‌های درشت، گوجه فرنگی‌های هم‌اندازه، ذرت‌های یک‌شکل و برنج‌هایی که سال‌ها در انباری خانه بدون اندکی تغییر سالم مانده‌اند؛ سلامتی مردم را تهدید می‌کنند. دیگر از سیب‌های کرم‌خورده و نارنج‌های شته‌زده خبری نیست. خیلی از اینها، محصولات گیاهی دستکاری‌شده‌ای هستند که با تغییرات ژنتیکی در برابر آفت‌ها مصون شده‌اند؛ تغییراتی که سال‌هاست شکل بازارهای میوه و تره‌بار را تغییر داده است. اما با تغییرات اگرچه همه‌چیز تمیز و رتوش‌شده‌تر از قبل به نظر می‌رسد، اما مخالفان زیادی دارد که معتقدند آنچه در تولید این محصولات در نظر گرفته نشده است، سلامتی آدم‌هاست.

سلامت نیوز