حذف رطوبت از نمک طعام

"با عرض سلام
من دانش آموز ناحیه یک هستم وسؤالی در باره شیمی برایم پیش آمد که از شما خواهش می کنم که پاسخ دهید:
برای رفع رطوبت در نمک طعام در منزل از چه ماده وچگونه باید استفاده کرد؟"

متن بالا یکی از سوالات رسیده در بخش کلینیک مجازی است. تصمیم گرفتیم برای استفاده همه مخاطبین پاسخ را به صورت عمومی بیان کنیم:

1- اضافه کردن برنج نپخته. برنج نپخته به جذب رطوبت کمک می کند، این روش تا کنون محبوب ترین روش  توصیه شده است.
 
2- اضافه کردن برگ جعفری خشک شده یا پودر نعناع :  اضافه کردن حدود یک قاشق چای خوری جعفری خشک در نمک پاش ، نه تنها برای جلوگیری از رطوبت مفید است بلکه نمک شما کمی  عطر و طعم می گیرد. (استفاده از پودر نعناع ضمنا برای کسانی که ناراحتی نفخ معده دارند، توصیه می شود.برگ جعفری هم برای کسانی که دچار کم خونی هستند مفید می باشد)
 
3- حرارت ملایم:  نمک مرطوب را در یک سینی فلزی بزرگ پخش کنید و آن را در حرارت کم به مدت یک ساعت (بستگی دارد که چقدر مرطوب است) قرار دهید.